10 Clean Label-manieren om dit najaar je dagelijkse routine op te fleuren

Niet te geloven dat de zomervakantie al voorbij is en dat het nieuwe schooljaar voor de deur staat! Je kinderen voorbereiden om terug naar school te gaan of ga je zelf studeren dit jaar, de herfst is het perfecte moment om je dagelijkse routine weer op te pikken en te zorgen dat je er geweldig uitziet en je lekker in je vel voelt.

Probeer in september deze 10 stralende tips uit om je geest en lichaam te herbronnen en je voor te bereiden op de herfst en de winter. Niets moet. Kies gewoon welke tips je de komende weken wilt toepassen om je mentaal en fysiek te voeden voor de tweede helft van een druk jaar.

 

Laat je geest stralen

In de zomer draait alles rond ontspanning en plezier, het is dus geen verrassing dat het bijzonder moeilijk kan zijn om terug te keren naar een drukke routine zodra september begonnen is. Hier zijn een paar manieren waarop je je geest kan voorbereiden op een productieve herfst.

Stel doelen:

Neem, voordat je terugkeert naar je dagelijkse routine, even de tijd om stil te staan bij wat je de komende 6 maanden wilt bereiken. Organiseer je dagelijkse routine zodanig dat je deze doelen er duidelijk in terugvindt. Of het nu gaat om het vinden van een betere balans tussen werk en privé of genoeg sparen voor een wintervakantie, deze doelen zijn essentieel om te bepalen welke prioriteiten jou gaan leiden.

Begin elke dag op een goede manier:

Zet je wekker 30 minuten eerder dan anders en creëer zo wat extra tijd voor jezelf! Zie dit als een kans om mindfulness aan je dag toe te voegen. Dat kan yoga of een sport zijn, of gewoon een moment om na te denken, te mediteren en te ademen. Dit is ook het perfecte moment om je dagboek bij te houden en je plannen voor de komende dag of week op te schrijven.

Voor je dagelijkse shot cafeïne, raden we je aan om over te schakelen op Modere Logiq™. Deze exclusieve gepatenteerde TetraBlend™ koffie met zorgvuldig geselecteerde Rainforest Alliance Certified Colombiaanse koffiebonen bevat ook het bekroonde, meervoudig gepatenteerde Liquid BioCell™ gehydrolyseerd collageen,  citroenmelisse, Aziatische ginseng en gotu kola voor een unieke ervaring.

 Vermijd het namiddagdipje:

Strakke deadlines op het werk, een proper huis, een overzicht van alle agenda’s van het hele gezin en een sociaal leven, het is een hele boterham. Soms kan je het even niet meer aan. Modere GO zorgt voor een holistische benadering van geoptimaliseerde energieniveaus, alertheid en focus en cognitieve functies. Gemaakt met schone energie afkomstig van groene thee en 23 ondersteunende ingrediënten (10 vitaminen, 3 mineralen en 10 andere voedingsstoffen) allemaal één voor één wetenschappelijk geselecteerd:  deze afzonderlijke porties helpen je om meer gedaan te krijgen en mentaal optimaal te presteren.

 

Laat je lichaam stralen 

Je hoofd moet stevig op je schouders staan, maar je lichaam moet ook in vorm zijn! Hieronder geven we je enkele tips om je lichaam te voeden, hydrateren en voor te bereiden op de dag door je van binnenuit te laten stralen.

Geef je dagelijkse voeding een boost:

Je lichaam voeden met de essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt om optimaal te functioneren is noodzakelijk voor voldoende vitaliteit. Het kiezen van een breed scala aan volwaardige, onbewerkte voedingsmiddelen die veel vitaminen, mineralen, vezels en andere vitale componenten bevatten, is een grote hulp bij het bereiken van je gezondheidsdoelen. Hoewel gezond eten goed advies is, vervallen we door de eindeloze verplichtingen vaak in slechte eetgewoonten. Door je voeding dagelijks aan te vullen met wetenschappelijk onderbouwde formules krijgt je lichaam de brandstof die het nodig heeft.

Het Modere Axis™-gamma, zoals Axis TreBiotic en Axis Phytos werken synergetisch samen met de goede bacteriën in je darmen om je algemeen welbevinden onder controle te krijgen. Modere Axis™ TreBiotic heeft een 3-in-1 matrix met goede bacteriën die gedijen in het maag-darmkanaal, en Modere Axis™ PhytoReds en PhytoGreens bevatten 17 zeer biologisch beschikbare en bioactieve vruchten en groenten die je voeding stimuleren en een evenwichtig dieet ondersteunen. Voeg ze toe aan je dagelijkse routine om te stralen.

Beweeg:

Het is moeilijk om je energiek te voelen als je het grootste deel van je dag achter een computer of in een aula zit, dus zorg ervoor dat je elke dag voldoende beweegt. Een wandeling met de hond, een CrossFit-sessie met je vrienden of een yoga-work-out in je woonkamer: slechts 20 minuten bewegen per dag is voldoende voor je mentale en fysieke welzijn. Lichaamsbeweging is niet alleen goed voor je gezondheid of je gewicht, het helpt ook je stemming, concentratie en energieniveau te verbeteren.

 Rust:

Er is niets zo verfrissend als een goede nachtrust, dus het prioriteren van een mindful routine voor het slapengaan is net zo belangrijk als het onderhouden van gezonde gewoonten in je dagelijkse routine. Slaap is niet alleen essentieel voor de gezondheid van je hersenen, je cognitieve functie en je stemming, maar als je goed slaapt, stimuleert je lichaam ook de bloedtoevoer naar je huid, zodat je fris wakker wordt met een stralende teint!

 

Verbeter je schoonheidsroutine

Bij de overgang van zomer naar herfst en winter ziet je huid er vaak droog en dof uit, maar met deze tips om weer te stralen is het gemakkelijk om je innerlijke schoonheid naar boven te halen, zodat je er elke dag op je best uitziet.

Inspecteer je schoonheidsproducten:

Wat je op je huid aanbrengt, is net zo belangrijk als wat je eet. Populaire verzorgingsproducten bevatten echter vaak ingrediënten die controversieel kunnen zijn, niet alleen voor de menselijke gezondheid, maar ook voor het milieu. Bij Modere betekent onze #LiveClean-filosofie dat je altijd doeltreffende, clean label-alternatieven hebt voor de onmisbare schoonheidsproducten die je elke dag gebruikt. Wij zijn ervan overtuigd dat wat we uit onze producten laten net zo belangrijk is als wat we erin stoppen, en we kiezen voor innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde formules die werken.

Ga voor imitatie:

Bang dat je je zomerse kleurtje kwijtraakt? We hebben precies wat je nodig hebt voor een authentiek ogende teint voor elk seizoen. Modere CellProof Sunless Tanning Foam helpt om je zomerse gloed te behouden en je huid er jonger te laten uitzien door de clean label-zelfbruiner met BioCell Collagen® CG in een streepvrije, sneldrogende mousse. Breng tussen de toepassingen door de bestseller Modere CellProof Body Firming Foam aan voor een zichtbaar stevige en strakke huid. Dit duo helpt je om vol vertrouwen te pronken, zodat je er net zo stralend uitziet als je je voelt!

 Verstevig je haar bij elke wasbeurt:

Een gezonde, mooie haardos is hét accessoire om er stralend uit te zien! Nadat het een zomer lang is blootgesteld aan hitte, chloor en zout water kan je haar droog, beschadigd en onverzorgd aanvoelen. September is het perfecte moment om je haar te laten herleven met het Modere CellProof MicroBond™ Hair System. Onze shampoo en conditioner, met FiberHance™ en BioCell Collagen® CG, helpen om de meest overvloedige haardos tot 3x sterker te maken, het bestaande haarkapitaal te behouden, meer haarvolume, glans en dikkere, vollere lokken te creëren.‡ Het is zelfs aangetoond dat de CellProof MicroBond-formules al na slechts één toepassing de gladheid en beheersbaarheid met 89% verbeteren, gespleten punten met 86% verminderen en afgebroken haren met 63% verminderen. Schade? Die is onder controle.†

 Verhelder je teint:

Of je nu het hele jaar door een jonge en vlekkeloze huid wilt of de zichtbare tekenen van veroudering wilt omkeren die worden veroorzaakt door een natuurlijke vertraging van de celvernieuwing, retinol verwijdert doeltreffend de ophoping van dode huidcellen en stimuleert een frisse uitstraling, waardoor de helderste, jongste en zachtste versie van je teint wordt onthuld. Maar retinol kan ook ernstige bijwerkingen veroorzaken. Modere CellProof Bakuchiol Booster tilt je natuurlijke schoonheid naar een hoger niveau met een krachtige dosis van 1% plantaardige bakuchiol, waarvan is aangetoond dat het net zo doeltreffend is als retinol, maar dan zonder uitdroging of schilfering. Elke geconcentreerde druppel bevordert een optimale celvernieuwing van je huid en pakt de ophoping van dode huidcellen aan die de zichtbaarheid van rimpels, een ongelijkmatige en doffe teint kunnen verergeren. Het resultaat? Merkbaar heldere, stralende en zachte huid met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels.

 

Dit zijn ze dan — 10 stralende tips om het schooljaar te beginnen met een geoptimaliseerde dagelijkse routine om je van binnen en van buiten te ondersteunen. Het is de perfecte boost om je weer op het goede spoor te krijgen na de zomervakantie en je te helpen om er de rest van 2023 geweldig uit te zien en je tiptop te voelen.

 

FiberHance™ BM solution is een handelsmerk van Ashland. BioCell Collagen® CG is een handelsmerk van BioCell Technology, LLC.

Vergeleken met  vezelvermoeidheidstesten op onbehandeld haar.

†Gebaseerd op laboratoriumtests op Europese mediumbruine menselijke haarsamples. Gladheidsresultaten die CellProof MicroBond Hair System vergelijken met niet-verzorgende shampoo, 8 haarsamples. Resultaten gespleten haarpunten die onbehandeld haar voor en na vergelijken, 50 haarmsamples. Haarbreukresultaten vergeleken met niet-verzorgende shampoo, 10 haarsamples. Resultaten na één toepassing. November 2022, New Jersey, VS.