Je lichaam resetten en transformeren

De zomerpauze van de afgelopen twee maanden komt stilaan ten einde. Je hebt een tijdje kunnen ontspannen, je goede gewoonten en routines overboord gegooid om te genieten van mooi weer, lekker eten en alle heerlijke afleidingen. Het grote nadeel? Een opgeblazen gevoel, verkeerde voeding en een laag energie- en motivatiepeil.

Dit is het perfecte moment om een einde te maken aan de zomerstop met een snelle en doeltreffende reiniging, voordat je (opnieuw) begint met jouw transformatietraject. Het hoeft geen strafexpeditie te zijn. Een reset aan het einde van de zomer is een geweldige manier om je stofwisseling opnieuw op te starten voor hernieuwde energie, ondersteuning van je spijsvertering, verbeterde voeding en een allround gezonde uitstraling voorafgaand aan de start van je Body Transformation Programme.

Hier zijn vijf manieren waarop je je lichaam kunt helpen reinigen en resetten, voordat je begint met een gewichtsbeheersingsprogramma:

  • Maximaliseer je waterverbruik. Water helpt je om de natuurlijke ontgiftingsmethoden van je lichaam te versterken, dus wanneer je lichaam voldoende water binnenkrijgt, helpt dit om gifstoffen te verwijderen. Zorg er dus voor dat je minimaal 2 liter per dag drinkt*
  • Laat jouw guilty pleasures vaker staan of stop er helemaal mee. Alcohol, vet bewerkt voedsel en te veel zout en suiker kunnen de natuurlijke werking van het lichaam verstoren. In grote hoeveelheden kunnen de gifstoffen die ze bevatten ervoor zorgen dat jouw lichaam harder moet werken om ze te verwerken en te elimineren. Tijdens je voorbereiding dit lekkere maar ongezonde eten vaker laten staan of helemaal uit je eetpatroon verwijderen, is een goede manier om je te resetten voor betere gewoonten.
  • Vervang je guilty pleasures door healthy pleasures. Bijvoorbeeld bruine rijst en andere granen, verse groenten en fruit, noten en zaden. Dit is een geweldige manier om je vezelinname te verhogen, maar ook om vitaminen, antioxidanten en gezonde vetten binnen te krijgen. Stap zonder schuldgevoel over van aardbeienijs naar een smoothie van verse aardbeien en yoghurt. ’s Ochtends groenten en fruit eten is een andere geweldige manier om je dag en je gezonde gewoonten een kickstart te geven.
  • Ontspan en rust uit. Slapen helpt je lichaam om afvalstoffen die zich gedurende de dag hebben opgehoopt, weg te spoelen. Ook stelt het je hersenen in staat om te reorganiseren en zich op te laden voor verlichting van een ander soort toxine: stress. Een van de snelste manieren om te ontspannen is door ademhalingsoefeningen te doen. Slechts vijf minuten ademhalingsoefeningen per dag kan helpen spanning weg te halen en een gevoel van rust in je lichaam en geest te creëren.
  • Zet je lichaam in beweging. Ongeacht het niveau van lichamelijke activiteit, bewegen is een geweldige manier om je te ontdoen van gifstoffen, en niet alleen door te zweten. Lichamelijke activiteit stimuleert ook de bloedcirculatie en lymfestroom, waardoor afvalstoffen worden weggespoeld. Of je nu gaat lopen, wandelen, dansen of stretchen: als je er gelukkig van wordt (en ervan gaat zweten), ga dan gewoon door!

En als je je lichaam een extra boost wilt geven tijdens je reiniging, laten we dan eens kijken naar vier producten die je doelen voor gewichtsbeheersing zeker een kickstart zullen geven.

Mineral Solutions:

een shotje van onze bestverkopende vloeibare voedingsformule bevat een mix van mineralen en essentiële B-vitaminen, aminozuren en fytochemicaliën. Dit alles zit in een handige ionische suspensie van 15 ml die je lichaam gemakkelijk kan verteren. Het is de perfecte booster voor je lichaam tijdens je vijfdaagse reiniging.

Protozymes:

Modere Protozymes levert vijf stammen die zijn onderzocht op hun vermogen om de groei van goede bacteriën te ondersteunen en de balans in de darmen te herstellen. Elke capsule bevat ± 2,88 miljard levende cellen, die schadelijke bacteriën in het spijsverteringskanaal helpen te verdringen om gezonde darmen en een verhoogde weerstand tegen infecties te bevorderen.

Aloe Vera

Modere Aloe Vera is een vloeibare formule met een mix van pure aloë vera gel, botanische thee-extracten, honing en perensap, die is ontworpen om de algehele spijsvertering te ondersteunen, een normaal immuunsysteem te behouden en het lichaam te hydrateren. Het levert elektrolyten voor een goede vloeistofbalans. Het is een feel-good formule die je een evenwichtig en regelmatig gevoel geeft. En laten we eerlijk zijn: Als je spijsverteringsstelsel goed werkt, doe jij het goed. Daarom is een shot Aloe Vera de perfecte oppepper voor je systeem.

Axis PhytoGreens:

Modere Axis™ PhytoGreens bevat enkele van ’s werelds krachtigste groenten en fruit. Het is meer dan een superfood: het levert negen sterk biologisch beschikbare en geconcentreerde bioactieve ingrediënten, waaronder zee- en bladgroenten en geselecteerde groenten en fruit, voor een voedingsboost en ondersteuning van een gebalanceerd dieet.

Deze combinatie van synergetische producten biedt jou de vitaminen, mineralen, darmbacteriën en fytonutriënten die je nodig hebt om je lichaam een boost te geven, voordat je een gewichtsbeheersings- of lichaamstransformatieprogramma begint. Het is de perfecte manier om je op weg te helpen.

Alles klaar? Transformeren maar.

Je bent begonnen met je stofwisseling, nu is het tijd om je lichaam te transformeren met het Body Transformation Programme.

Deze holistische benadering omvat ons trio van innovatieve technologieën en wetenschappelijk ontworpen producten, maar ook een voedingsplan, recepten, fitnessroutines en trackingtools, allemaal ontworpen om je op koers te houden en je te ondersteunen bij het bereiken van jouw transformatiedoelen.

Het draait allemaal om veranderingen in levensstijl op de lange termijn in combinatie met krachtige producten voor

  • Ondersteuning van energieverbruik
  • Bevordering van gewichtsbeheersing
  • Vetverbranding*
  • Hulp aan de lever om het lichaam te reinigen**

Activate

Een maandelijkse 3-daagse reinigingskuur die je spijsverteringsstelsel weer op gang helpt, met gemberwortel die bijdraagt aan een normale spijsvertering. Plus mariadistelzaad dat de leverfunctie ondersteunt. **

Ignite

Een krachtige, wetenschappelijk onderbouwde formule, gemaakt met guaranazaad dat bijdraagt aan vetverbranding* en de gewichtsbeheersing, gecombineerd met Camellia sinensis, dat de stofwisseling in rust en het energieverbruik ondersteunt.

Trim

Een robuuste combinatie van meermaals gepatenteerde Liquid BioCell-technologie, die een goed opneembare vorm van collageen type II in het lichaam brengt om de hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid te ondersteunen, en CLA (geconjugeerd linolzuur), dat bijdraagt aan het behoud van normale cholesterolwaarden in het bloed*.

* Het gunstige effect wordt verkregen met 10 g CLA.

En wanneer je jouw eerste Body Transformation System aanschaft, ontvang je een Body Transformation System Box met een BTS-handleiding, een Modere-lepel en toegang tot alle programmatools, waaronder een speciale Facebook Community vol nuttige tools, inspiratie en aanmoediging van andere mensen net als jij.

En dat is nog niet alles. Wanneer je jouw Body Transformation System aanschaft als een VIP-abonnementsbestelling, neem je automatisch deel aan het BTS-getrouwheidsprogramma. Dit betekent dat je elke maand waarin je het Body Transformation System bestelt, wordt beloond met een gratis product of korting. En dat is BOVENOP jouw VIP-beloningen!

Dus stap uit die zomerpauze, geef je stofwisseling een kickstart en ondersteun jouw transformatie voor de beste versie van jezelf tot nu toe!

±2,88 miljard levende cellen op het moment van productie.

* Door de EFSA aanbevolen dagelijkse inname.