Liquid BioCell™ Immune – Jouw ultieme metgezel voor meer immuniteit

Wat is er beter dan een bekroond collageensupplement dat de zichtbare tekenen van veroudering verbetert? Een bekroond collageensupplement dat ook helpt om je immuunsysteem te versterken natuurlijk!**

Maak kennis met Modere Liquid BioCell Immune.

Liquid BioCell Immune is de supernutraceutical die gezond ouder worden en een immuunrespons** ondersteunt in één baanbrekende formule. De multi-gepatenteerde Collagen/HA Matrix® Technology vermindert de zichtbare tekenen van veroudering, terwijl ons exclusieve Modere TriPlex Immune** Complex™ vlierbes, zink, selenium en 10 plantaardige ingrediënten om je immuunsysteem te versterken** en de cardiovasculaire gezondheid te ondersteunen*.

Hoe werkt het?

Het bevat belangrijke ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze het immuunsysteem ondersteunen.

 • Zink speelt een belangrijke rol in de werking van immuuncellen en de normale activiteit van witte bloedcellen die het lichaam helpen beschermen** en de gezondheid** behouden. Er is ook aangetoond dat het aantal witte bloedcellen daalt, wanneer ons lichaam weinig zink heeft.
 • Selenium is ook belangrijk als het gaat om immuniteit**. Als antioxidant ondersteunt selenium de afbraak van extreem reactieve vrije radicalen door ze te neutraliseren, waardoor het immuunsysteem wordt ondersteund tegen oxidatieve stress***.
 • Thiamine, een andere belangrijke voedingsstof voor veel celprocessen, waaronder die in het zenuwstelsel, speelt een bijzondere rol bij het verzekeren van de normale werking van het hart*.
 • Vlierbes is een belangrijk onderdeel van het exclusieve Modere TriPlex Immune** Complex™, waar het wordt gecombineerd met zink en selenium om het natuurlijke verdedigingssysteem van het lichaam te ondersteunen**.

Deze ingrediënten worden allemaal gecombineerd in een unieke vloeibare vorm die optimale absorptie en ongeëvenaarde resultaten biedt.

***Selenium draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

** Zink en selenium dragen bij aan de normale werking van het immuunsysteem.

* Thiamine draagt bij aan de normale werking van het hart.

Waarom wil je Liquid BioCell Immune opnemen in je welzijnsroutine? Dit zijn de vele redenen waarom je dit seizoen niet zonder wilt:

– Immuniteit: Zoals gezegd bevat Liquid BioCell Immune zink, een essentiële voedingsstof die nodig is voor een normale werking van het immuunsysteem, plus 10 zorgvuldig geselecteerde superfoods die synergetisch werken om de antioxidantcapaciteit*** te ondersteunen. Vooral in deze tijd van het jaar, bij de seizoenswisseling, is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je dieet belangrijke essentiële voedingsstoffen bevat om je op je best te voelen en om je lichaam optimaal te laten functioneren.

– Huidondersteuning: Liquid BioCell Immune maakt gebruik van de kracht van Collagen/HA Matrix®-technologie om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen. Terwijl je je immuunsysteem ondersteunt, geniet je ook van de extra voordelen van een gehydrateerde huid en een jeugdige uitstraling. Zeg vaarwel tegen een droge huid en hallo tegen een stralende teint!

Nu je begrijpt waarom je lichaam Liquid BioCell Immune verdient, gaan we bekijken hoe het naadloos in je welzijnsroutine past:

– Dagelijks supplement: Om het maximum te halen uit de voordelen van Liquid BioCell Immune, neem je het op in je dagelijkse routine. Begin je dag met het toevoegen van dit super-nutraceutical aan je welzijnsregime, zodat het je immuunsysteem ondersteunt en je huid de hele dag door verjongt. Neem gewoon tweemaal per dag 1 eetlepel (15 ml) in voor alle voordelen.

– Handhaving van een welzijnsreserve: Tijdens de seizoenswisseling is het verstandig om een immuniteitsreserve op te bouwen. Liquid BioCell Immune is de perfecte aanvulling op je arsenaal van immuniteitsversterkende** supplementen. Met zijn zorgvuldig geselecteerde superfoods en immuniteitsondersteunende ingrediënten biedt het gerichte ondersteuning wanneer je dit het meest nodig hebt.

– Verbetering van je welzijn: Liquid BioCell Immune is een aanvulling op je algemene welzijnsregime. Het is een perfecte holistische benadering van je welzijn, doordat het je immuunsysteem en de gezondheid van je huid ondersteunt. Omarm een levensstijl die prioriteit geeft aan je gezondheid en vitaliteit.

Nog steeds niet overtuigd? Liquid BioCell Immune heeft vele andere voordelen:

 • Versterkt je immuunsysteem**
 • Vermindert de zichtbaarheid van rimpels
 • Ondersteunt een jeugdig uitziende huid
 • Verbetert de hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid
 • Draagt bij aan de normale werking van het hart*
 • Draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress***
 • Ondersteunt de vitaliteit en het algemeen welzijn

Liquid BioCell Immune is een baanbrekend super-nutraceutical dat een dubbele punch levert met zijn krachtige mix van immuniteitsondersteunende** ingrediënten, naast de wetenschappelijk onderbouwde voordelen van de Collagen/HA Matrix®-technologie. We denken dat je het ermee eens zult zijn dat het een prominente rol verdient wanneer de lente begint te lonken en de seizoenen weer wisselen. Dus omarm de seizoenswisseling vol vertrouwen, in de wetenschap dat Liquid BioCell Immune voor je zorgt, zowel in- als uitwendig.