Modere 5-Day Cleanse: Breng je metabolisme weer op gang en zuiver je lichaam

Een snelle en effectieve reiniging van tijd tot tijd is een geweldige manier om je metabolisme weer op gang te brengen voor hernieuwde energie, een betere spijsvertering en opname van voedingsstoffen en een gezonde teint.

Je kunt het doen als een reiniging op zich voor een snelle oppepper of het kan een geweldige manier zijn om je Body Transformation-traject te beginnen of opnieuw te starten.

Onze 5-Day Cleanse omvat een selectie wetenschappelijk onderbouwde clean label-producten, een 5-daags maaltijdplan en enkele tips en trucs om het meeste uit deze ervaring te halen.

Onze 5-Day Cleanse biedt de volgende voordelen:

  • meer energie zonder cafeïne
  • een gebalanceerde spijsvertering
  • een gezonde teint
  • potentieel gewichtsverlies

Dit artikel geeft uitleg over onze 5-Day Cleanse-collecties en -producten. Wanneer je het 5-Day Cleanse pakket koopt, krijg je een gedetailleerde gids met alle stappen om je te ondersteunen bij je wellnesstraject! Ontdek hier onze 5-Day Cleanse-collecties!

Ontdek onze collecties

De volgende producten zitten in elk van onze collecties.

Modere Aloe Vera: Dit is je spijsverteringspartner die zorgt voor een blije buik tijdens de reiniging. Het brengt niet enkel evenwicht en regelmaat met zijn mix van pure aloë vera-gel, botanische thee-extracten, honing en peer, het houdt je ook gehydrateerd dankzij de geleverde elektrolyten, én helpt je immuniteit te versterken.

Modere Mineral Solutions: Tijdens de 5-daagse reiniging moet je ervoor zorgen dat je je essentiële mineralen aanvult. Deze ionische suspensie bevat een mix van essentiële mineralen en

B-vitaminen, evenals aminozuren en fytochemicaliën die je lichaam gemakkelijk kan verteren om het een boost te geven.

Modere Axis™ PhytoGreens: De groene. Deze heb je nodig om je doelstellingen op het vlak van groenten te behalen. Het bevat enkele van ‘s werelds krachtigste groenten en levert 9 zeer biologisch beschikbare en geconcentreerde bioactieve ingrediënten, waaronder zee- en bladgroenten om de opname van voedingsstoffen te stimuleren en je dieet te ondersteunen tijdens de reiniging.

Dan zijn er in de 3 collecties verschillende supplementen voor verschillende behoeften.

Classic

Modere Protozymes:

Dit zijn goede bacteriën voor een blije buik. Elke capsule bevat 2,88 miljard± levende cellen die schadelijke bacteriën in het spijsverteringskanaal helpen te verdringen om de balans in je darmen te herstellen.

Plus

Modere Axis™ TreBiotic:

Upgrade je goede bacteriën naar deze krachtpatser die 10 miljard cellen per portie levert. Onze Microbiome Matrix™ bevat 3 grondig onderzochte, zuurbestendige bacteriestammen, plus GOS, een voedselbron die goede bacteriën nodig hebben om te overleven en EpiCor®, een fermentaat op basis van onbewerkte voedingsmiddelen.

Extra

Modere Axis™ PhytoReds:

Voeg PhytoReds toe aan je reiniging bovenop PhytoGreens om te profiteren van 13 zeer biologisch beschikbare en geconcentreerde bioactieve superfoods, waaronder krachtige groenten en fruit, die je gezondheid ondersteunen en zorgen voor een evenwichtig dieet.

Ga voor meer informatie over elk van de producten naar modere.eu

Aangeraden maaltijdplan

Je krijgt ook een maaltijdplan met een voedings- en portiegids en maaltijdtips. De maaltijden gaan, samen met onze Modere-voedingssupplementen, je metabolisme op gang brengen. Je krijgt inspiratie voor een gepersonaliseerd maaltijdplan dat is afgestemd op jouw voorkeuren.

Traceer je resultaten

Vervolgens vind je een handige tracker waarmee je de veranderingen kunt bijhouden die je tijdens je 5-daagse reiniging kunt merken. Dit omvat welzijn en fysieke veranderingen voor een holistische en evenwichtige ervaring.

Wat is de volgende stap?

Aan het einde van je Modere 5-Day Cleanse vraag je je misschien af wat de volgende stap is.

Dat hangt allemaal af van je eigen persoonlijke doelstellingen.

Wat zijn jouw doelstellingen?

  1. Mijn doel is om mijn lichaam te blijven transformeren met een gewichtsbeheersingsprogramma

Nu je lichaam is gezuiverd en voorbereid, ga je aan de slag met de volgende stap van je gewichtsbeheersingstraject met ons Body Transformation System Programme. Het omvat een voedingsplan, recepten, fitnessroutines, trackingtools en onze exclusieve collectie wetenschappelijk geformuleerde producten die energieverbruik ondersteunen, gewichtscontrole bevorderen, vet metaboliseren en de lever helpen om het lichaam te zuiveren** voor een totale lichaamstransformatie.

  1. Ik wil mijn gezondheid elke dag blijven optimaliseren

Optimale voeding kan voor iedereen iets anders betekenen. Daarom bieden we een reeks verschillende voedingsproducten waaruit je kunt kiezen om een basisvoedingspakket te creëren dat het beste aansluit bij je levensstijl en gezondheidsdoelen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid! Shop onze voedingsproducten hier!

  1. Ik ben tevreden met mijn resultaten en wil dit van tijd tot tijd herhalen

De 5-daagse reiniging is geen eenmalige ervaring. Denk eraan om deze van tijd tot tijd in je routine op te nemen. Doe het eenmaal per maand of eenmaal per kwartaal. Kies wat het beste past bij jouw doelen.