Quiz: welk welzijnstype ben jij?

Heb je je ooit afgevraagd waarom het zo moeilijk kan zijn om je aan een welzijnsroutine te houden? Blijkt dat er veel redenen zijn waarom mensen afhaken, en veel wordt bepaald door welk welzijnstype je bent. Misschien zie je geen resultaten. Misschien word je overweldigd door te veel nieuwe supplementen of veranderingen in je levensstijl aan je routine toe te voegen en heb je een meer gestroomlijnde aanpak nodig. Of misschien heb je het gewoon te druk om tijd te besteden aan nieuwe gezonde gewoonten.

Jouw welzijnstype is wat je drijft om je aan een optimale gezondheidsroutine te houden. Ben je iemand die elk supplement zorgvuldig onderzoekt voordat je het in je routine opneemt? Of misschien verlang je naar een holistische benadering die veranderingen in levensstijl combineert met supplementen? Is structuur je ultieme drijfveer of draait alles om efficiëntie?

Inzicht in jouw unieke benadering van welzijn is de sleutel tot het toepassen van duurzame, doeltreffende veranderingen voor je gezondheid. Hoe bepaal je welk welzijnstype je bent? Dat is simpel! Beantwoord gewoon de vijf vragen van deze korte quiz:

Quiz: welk welzijnstype ben jij?

Hoe benader je jouw traject naar welzijn het liefst?

 1. Met een kritische blik op wetenschappelijk bewijs.
 2. Via een holistische benadering die veranderingen in levensstijl omvat.
 3. Door een gestructureerd regime of gestructureerde routine te volgen.
 4. Aan de hand van eenvoudige manieren om mijn gezondheid te verbeteren.

 

Wat is voor jou het belangrijkst wanneer je een nieuw supplement overweegt?

 1. Wetenschappelijk onderzoek en studies die de werkzaamheid bewijzen.
 2. Dat het langetermijndoelen ondersteunt en niet zomaar een snelle oplossing is.
 3. Dat mijn supplementen samen een systeem vormen en dat de dosering duidelijk is.
 4. Dat het praktisch is en eenvoudig om mee te nemen.

 

Wat vind je het moeilijkst wanneer je supplementen aan je gezondheidsroutine wilt toevoegen?

 1. Er zijn zoveel supplementen beschikbaar dat je onmogelijk kan weten wat werkt.
 2. Ik weet dat supplementen niet alles kunnen, ik moet ook veranderingen in mijn levensstijl aanbrengen.
 3. Het kan complex zijn om vol te houden, met te veel stappen of een verwarrende dosering.
 4. Ik heb het zo druk dat ik vergeet om mijn supplementen in te nemen, waardoor ik me dan slecht voel.

 

Hoeveel tijd ben je bereid om dagelijks te besteden aan je welzijnsroutine?

 1. Zolang als volgens wetenschappelijke studies nodig is om doeltreffend te zijn.
 2. Ik zie mijn hele dag als onderdeel van mijn welzijnsroutine, het is eigenlijk meer een levensstijl.
 3. Structuur en routine zijn mijn ultieme drijfveer, dus ik zorg dat ik tijd vrijmaak.
 4. Ik geef de voorkeur aan efficiënte oplossingen die weinig tijd of moeite vergen.

 

Welke gezonde activiteiten geef je, naast supplementen, de prioriteit?

 1. Cardio voor mijn hart, krachttraining voor botdichtheid en yoga voor de fascia (bindweefsel).
 2. Een beetje van alles: meditatie, wandelen met mijn hond, voetballen met vrienden.
 3. Ik tel de stappen op mijn fitnesstracker, hou van HIIT (High Intensity Interval Training) en sla leg day (het trainen van de beenspieren) nooit over.
 4. Tellen boodschappen doen en mijn kleuter achternalopen als lichaamsbeweging?

 

Als je voornamelijk A hebt geantwoord:

Je bent een Wijze Wetenschapper. Je geeft de voorkeur aan supplementen die gestaafd worden door grondig wetenschappelijk onderzoek en je vertrouwt op wetenschappelijk onderbouwde benaderingen van welzijn. Je valt niet voor hypes en kunt onderscheid maken tussen welzijnstrends en beproefde adviezen.

Modere Liquid BioCell®– en BioCell Collagen® CG-producten ondersteund door bekroonde, multi-gepatenteerde Collagen/HA Matrix®-technologie zijn precies wat je nodig hebt. Onze unieke collageenmatrix levert een totaaloplossing van Bio-Optimized™ micromoleculen van type II collageen, hyaluronzuur en chondroïtinesulfaat, waarvan is aangetoond dat ze in de bloedbaan en in de oppervlaktelagen van de huid worden opgenomen. Wil je nog meer bewijs? Bekijk de resultaten van verschillende intercollegiaal getoetste, dubbelblinde onderzoeken op https://www.modere.eu/collagensciences en koop deze producten hier!

Als je voornamelijk B hebt geantwoord:

Jij bent een Holistische Held. Je begrijpt dat supplementen slechts één stukje van de puzzel zijn en geeft de voorkeur aan een holistische benadering die naast supplementen ook dagelijkse gewoonten omvat. Je gelooft niet in kortetermijndoelen voor welzijn. Alles wat je doet, maakt deel uit van een groter geheel dat welzijn als levensstijl op de eerste plaats zet.

Modere heeft een brede selectie voedingsproducten, van het ondersteunen van je inname van vitaminen en mineralen tot vezels, goede bacteriën, essentiële vetzuren, antioxidanten, fytonutriënten en meer! Ontdek hier ons assortiment!

Als je voornamelijk C hebt geantwoord:

Jij bent de Routine Rockster. Structuur en routine geven je vleugels en je geeft de voorkeur aan supplementen die deel uitmaken van een gestructureerd regime dat gemakkelijk te volgen is.

En als gezond gewichtsbeheer voorop staat, ga je voor Modere Body Transformation System, een 3-stappensysteem om je te helpen vet te metaboliseren, energieverbruik te ondersteunen en gewichtsbeheersing te bevorderen als ondersteuning van een totale lichaamstransformatie.

Stap 1: Activate; een maandelijkse 3-daagse reinigingskuur die je spijsverteringsstelsel weer op gang helpt, met gemberwortel die bijdraagt aan een normale spijsvertering.

Stap 2: Ignite; een veganistische, zuivelvrije formule gemaakt met een mix van Sinetrol® citrusextracten en guarana, plus l-carnitine en plantaardige cafeïne om je te helpen om vet te verbranden en gewicht te verliezen8.

Stap 3: Trim helpt je om je transformatiedoelen te bereiken dankzij een robuuste combinatie van CLA (conjugated linoleic acid of geconjugeerd linolzuur) en multi-gepatenteerde Liquid BioCell™-technologie. Een heerlijke, suikervrije manier om een zeer absorbeerbare vorm van collageen en een boost van CLA in het lichaam te introduceren.

Samen kunnen deze drie producten elk voedings-, bewegings- of gewichtsbeheersingsprogramma optimaliseren en aanvullen.

Als je voornamelijk D hebt geantwoord:

Je bent een Bezige Biohacker. Het draait allemaal om efficiëntie. Je geeft de voorkeur aan supplementen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in je bestaande gezonde gewoonten, zoals poederdrankjes of opties voor onderweg.

Modere GO-zakjes kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk worden toegevoegd aan het water dat je al drinkt, waarbij elke slok wordt geoptimaliseerd dankzij de noötropische stoffen die de hersenen stimuleren3, zoals bacopa (beschouwd als één van de beste noötropische stoffen ter wereld!) en natuurlijke cafeïne uit groene thee, plus 6 aminozuren. Het is ook een uitstekende bron van vitamines B die volgens de wetenschap bijdragen aan de gezondheid van de hersenen4, en helpt bij een verbeterde alertheid1, mentale helderheid3 en een normale cognitieve functie4.

Maar de gezondheidsvoordelen voor de hersenen zijn nog maar het begin. GO levert ook de meeste vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft voor dagelijkse voedingsondersteuning6 en is een boost voor je immuunsysteem7. Deze integrale, holistische aanpak helpt je om je gefocust4 en gezond7 te voelen zodat je alles aankunt wat de dag voor je in petto heeft!

1 Het ingrediënt cafeïne, afkomstig van groene thee, helpt om de concentratie te verbeteren en de alertheid te verhogen

3 Bacopa ondersteunt het geestelijke vermogen, het geheugen en de leercapaciteit, de opname van kennis en het oproepen van herinneringen

4 De vitaminen thiamine, niacine, B6 en B12 dragen bij aan een normale psychologische/cognitieve functie en/of werking van het zenuwstelsel. Zink draagt bij aan een normale cognitieve functie.

6 Mangaan draagt, samen met vitamine B2, C, thiamine, niacine en pantotheenzuur, bij aan een normaal metabolisme dat je energie geeft

7 De mineralen selenium en zink dragen, samen met vitamine A, C, D en foliumzuur, bij aan de normale werking van het immuunsysteem

8 Guaranazaad draagt bij aan een normaal vetmetabolisme en een gezond gewicht

Weten welk welzijnstype je bent, kan je helpen om beter geïnformeerde keuzes te maken over hoe je supplementen in je routine kunt opnemen. En door supplementen te kiezen die passen bij jouw unieke benadering van welzijn, gaan ze nog beter werken omdat het gemakkelijker zal zijn om het regime te blijven volgen. Of je nu een Wijze Wetenschapper, een Holistische Held, een Routine Rockster of een Bezige Biohacker bent, Modere biedt een breed scala aan oplossingen om een gezond leven te helpen ontwerpen dat perfect bij je past!