TRANSFORMEER JE HUID MET DE MODERE CELLPROOF CYCLE

Wil je een jeugdige en stralende teint? Het is gemakkelijker dan je denkt. Er is eindeloos veel huidverzorging verkrijgbaar, maar als je de voordelen van onze producten met Collagen/HA Matrix®-technologie nog niet hebt ervaren, dan heb je echt wat gemist! We nemen de CellProof cycle onder de loep en bekijken hoe een routine met het volledige Modere CellProof-assortiment je natuurlijke gloed kan maximaliseren.

Lees verder om te zien hoe je je routine naar een hoger niveau kunt tillen met ons revolutionaire collageen.

De CellProof Cycle

Als het op huidverzorging aankomt, heeft iedereen zijn eigen voorkeuren, maar sommige belangrijke stappen worden universeel aanbevolen als onderdeel van elke doeltreffende huidroutine. De eerste stap is het gezicht wassen met een zachte reiniger. Dan volgen gerichte serums om specifieke problemen aan te pakken, zoals rimpels en een ongelijkmatige teint. Tot slot, hydrateer je huid en houd deze gevoed. Deze stap kan bestaan uit een oogcrème voordat je een vochtinbrengende crème aanbrengt, en een lipverzorging.

De CellProof Cycle is ons 6-stappen-huidverzorgingssysteem, speciaal ontworpen om de gezonde uitstraling van je huid te verbeteren. Het begint met Modere CellProof Double Cleanser, gevolgd door een dunne laag Modere CellProof Bakuchiol Booster en vervolgens Modere CellProof Serum, die samen fijne lijntjes en rimpels vervagen en de huid een egalere teint geven. Daarna zorgen Modere CellProof Eye Cream en CellProof Moisturizer voor een intense hydratatie terwijl ze je huid ook helpen beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Tot slot vormt een laagje Modere CellProof Lip Complex het sluitstuk van een cyclus die alle essentiële bestanddelen levert waarmee je huid er op haar best uitziet en zich goed voelt.

 

Samen sterker

Bij Modere maken we producten die gericht zijn op veiligheid en doeltreffendheid, ondersteund door innovatieve, gepatenteerde technologieën. Elke formule is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de andere producten in het assortiment, met doelgerichte ingrediënten om je huid er gezond uit te laten zien en aan te laten voelen. De holistische benadering van Modere CellProof tilt zuivere huidverzorging naar een nieuw niveau. Wij geloven dat het uiterlijk van de huid veel zegt over de gezondheid van de huid, die beïnvloed kan worden door van alles, van levensstijl tot omgeving. Om deze factoren aan te pakken, gebruikt de CellProof-lijn de meest innovatieve, hoogwaardige ingrediënten om een mooie, gezond uitziende huid van buiten naar binnen te bevorderen.

Onze gestroomlijnde aanpak verandert de schoonheidsindustrie met zuivere formules, die we bewust vrij houden van controversiële ingrediënten. In plaats daarvan combineren we baanbrekend onderzoek met natuurlijke ingrediënten zoals jojoba-olie, sheaboter en squalane om wetenschappelijk onderbouwde resultaten en een zichtbaar jongere, gezond uitziende huid te benadrukken. Deze zuivere beautyfocus maakt ons Modere CellProof-assortiment geschikt voor een grote verscheidenheid aan huidtypes en huidproblemen, en voor vrijwel elke leeftijd of elk geslacht.

Elk CellProof-product is ontworpen voor eenvoudig en gemakkelijk gebruik en wordt geleverd met duidelijke instructies om je te helpen ze in je dagelijkse routine op te nemen. Zelfs de verpakking is zorgvuldig ontworpen om zowel elegant als praktisch te zijn, met pompdispensers en gebruiksvriendelijke recycleerbare verpakkingen. Onze minimalistische benadering van huidverzorging staat bekend als ‘skinimalisme’ en richt zich op een essentiële routine die de maximale voordelen biedt in minder producten en stappen. Door onnodige ingrediënten te schrappen en voorrang te geven aan geavanceerde formules die zichtbare resultaten leveren, stelt “skinimalisme” mensen in staat om hun natuurlijke schoonheid te laten stralen en tegelijkertijd te herdefiniëren wat het betekent om schoon te leven.

Het geheim van bekroond collageen

Collageen is een eiwit dat van nature door het lichaam wordt aangemaakt en is een belangrijk onderdeel van bindweefsels zoals huid, botten, pezen en kraakbeen. Collageen is essentieel voor het behoud van de structuur en elasticiteit van deze weefsels en is ook belangrijk voor wondgenezing en de gezondheid van de huid.

Met het ouder worden neemt het vermogen van het lichaam om collageen aan te maken op natuurlijke wijze af, wat kan leiden tot verschillende leeftijdgerelateerde veranderingen in de huid, zoals rimpels, fijne lijntjes en droogte. En terwijl topische collageenproducten misschien alleen maar oppervlakkig werken, hebben veel voedingsbedrijven collageensupplementen ontwikkeld met als doel de lichaamseigen productie van dit eiwit van binnenuit te stimuleren en de elasticiteit, hydratatie, textuur en het algemene gezonde uiterlijk van de huid te ondersteunen.

Wat maakt de collageenproducten van Modere dan zo bijzonder? Onze BioCell® Collagen CG-formules voorzien het lichaam van de bouwstenen die het nodig heeft om nieuw collageen aan te maken. Wanneer collageen wordt afgebroken in kleinere peptiden, kan het lichaam deze opnemen en gebruiken om de collageenmatrix van de huid te ondersteunen. Dit kan leiden tot minder fijne lijntjes en rimpels en ondersteuning van de huidelasticiteit en hydratatie naarmate we ouder worden. BioCell Collagen® CG bevat het belangrijkste ingrediënt in het CellProof-assortiment, dezelfde meervoudig gepatenteerde en bekroonde Collagen/HA Matrix®-technologie als ons bestverkopende Liquid BioCell®-assortiment.

BioCell Collagen® CG bevat een natuurlijke matrix van hyaluronzuur en collageenpeptiden, versterkt met een gepatenteerd Bio-Optimized™-proces om ingrediënten beter te laten doordringen in de oppervlaktelagen van de huid voor maximale voordelen. Hyaluronzuur helpt de huid diep te hydrateren voor een vollere, jeugdigere uitstraling, terwijl collageen type II de huid elastisch en stevig maakt. En omdat je natuurlijk wel een goed gevoel wilt hebben over wat je op je huid smeert, bevatten onze CellProof-producten alleen maar ingrediënten van hoge kwaliteit.

Maximaliseer je huidverzorgingsroutine: de Gua Sha-steen

Wat is de perfecte aanvulling op de CellProof-routine? Een huidverzorgingshulpmiddel dat alles kan – de Gua Sha-steen. De Gua Sha-steen is een traditioneel Chinees huidverzorgingshulpmiddel dat de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen door het doeltreffend verbeteren van het uiterlijk van de huid. De Gua Sha wordt meestal gemaakt van materialen zoals jade, rozenkwarts of amethist en wordt gebruikt om de huid zachtjes te masseren en te schrapen om de bloedsomloop en lymfedrainage te bevorderen.

Door de huid zachtjes te masseren met de steen, stimuleer je de huid en help je gifstoffen en overtollig vocht af te voeren. Voordelen hiervan zijn onder andere

  • het verminderen van wallen
  • verbetering van de textuur en teint van de huid
  • vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • algemene verbetering van het uiterlijk van de huid

Gebruiksaanwijzing :

Om een Gua Sha-steen te gebruiken, breng je eerst ons Modere CellProof Serum aan op de huid. Dit helpt om een glad oppervlak te creëren waar de steen overheen kan glijden en voedt de huid tijdens dit proces.

Masseer en schraap de huid vervolgens zachtjes met de steen, waarbij je je concentreert op gebieden waar de huid gezwollen of gespannen is. Het is belangrijk om lichte druk te gebruiken en voorzichtig te zijn, omdat te veel druk of te agressief schrapen irritatie of schade aan de huid kan veroorzaken.

Als je de Gua Sha-steen op de juiste manier gebruikt en verzorgt, kan het een waardevolle aanvulling zijn op je CellProof-huidverzorgingsroutine.

 

Waar wacht je nog op?

Laat je innerlijke schoonheid stralen met Modere CellProof en het Inside-out Collagen System, een bewust samengesteld assortiment producten die optimaal samenwerken voor een complete huidverzorgingsoplossing. Geef je huid een zichtbare transformatie met producten die BioCell Collagen ®CG en krachtige natuurlijke ingrediënten bevatten, die zijn samengesteld om te reinigen, liften, hydrateren en verstevigen. Dus, als je de overstap naar de volgende generatie zuivere schoonheid nog niet hebt gemaakt, waar wacht je dan nog op?